Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Agremiar-se

15 novembre, 2016

Al Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya som conscients de l’exigència de la vostra feina i el nostre objectiu ha estat sempre oferir-vos les eines necessàries per facilitar-vos el seu desenvolupament amb la màxima eficàcia i les garanties d’èxit.

Considerem que, aquestes eines s’han de traduir en un ampli ventall de Serveis que s’adeqüin a cadascuna de les vostres necessitats.

Sabem que, aquestes necessitats també són molt específiques, per a la qual cosa l’equip que formem part del Gremi treballem dia a dia per analitzar-lesmillorar-lescrear-ne de noves i oferir-vos les  millors solucions.

Ens identifiquem amb l’entusiasme per la feina ben feta i amb el propòsit de progressar i innovar per complir amb les vostres expectatives que esperem complir.

Fes-te membre del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya!

4

Amb la força de tots farem un futur millor!

Desitgem que tant aquesta guia, com els serveis que es relacionen siguin del vostre interès.

Vols més informació?
Et truquem!

flecha par aabajo

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de protecció de Dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquest document seran incorporades al fitxer creat pel Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud. El signant d'aquest full d'encàrrec autoritza que s'incorporin les seves dades personals facilitades en aquest document, juntament amb les que s'obtinguin durant el desenvolupament del servei, en el fitxer creat sota la responsabilitat del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya, amb la finalitat de poder desenvolupar la relació i informar dels serveis que ofereix el Gremi..En virtut del que disposa l'article 15 i següents de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en els termes que indica el seu Reglament de desenvolupament aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, en qualsevol moment el titular de les dades personals podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit al Gremi de Cuines Banys i Reformes de Catalunya C/ Diputació 238-244 1er 1a; 08007 BARCELONA.
* Camps obligatoris


Comparteix!