Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Qui som

4 novembre, 2016

Logo_quadratSom una entitat sense ànim de lucre i els nostres recursos provenen dels serveis que prestem als professionals i de les quotes que paguen les empreses agremiades.

Donem suport a l’activitat quotidiana de les empreses de reformes amb un ampli ventall de serveis que augmenta dia a dia.

El Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya és l’entitat que representa al col·lectiu empresarial del sector de la reforma integral i decoració d’interiors, amb especialització en les cuines i banys.

El Gremi dóna suport a l’activitat quotidiana de les empreses agremiades amb un ampli ventall de serveis que augmenta dia a dia, adequant-se als constants canvis que viu la societat i el món empresarial i als nous models de gestió que s’incorporen al nostre sector.

La força d’aquesta unió ens permet ser l’interlocutor davant de les administracions, institucions i entitats vinculades al món de la reforma, fent de corretja de transmissió en ambdós sentits de les reivindicacions i sol·licituds dels agremiats per una part, i de les notícies i ordenances que afecten el sector amb ajuts, subvencions, convenis col·lectius, i cursos de formació per l’altre.

Tenim a la disposició dels nostres agremiats serveis d’informació, formació i assessorament, alguns gratuïts i d’altres al més baix cost possible, complint d’aquesta manera amb l’objectiu de dotar a les PIMES i MicroPIMES del nostre sector d’una sèrie de serveis que són de difícil i costosa incorporació dins la seva reduïda infraestructura empresarial.

Aquestes empreses, mitjançant aquests serveis i reduccions, aconseguiran una important millora del seu nivell competitiu, disposant dels mateixos serveis i garanties dels que gaudeixen empreses amb una major estructura humana i tècnica.

 

Oferim als nostres agremiats confiança, consciència de grup (no estic sol), avantatges tangibles i intangibles, promoció, comunicació, i coneixement, informació general i específica, solucions i assessorament, segell de marca agregada que aporta valor a la de l’agremiat i diferenciació i distinció enfront d’altres competidors.

La força d’aquesta unió ens permet:

  • La defensa dels interessos dels nostres empresaris davant les administracions públiques i la participació significativa a les institucions empresarials i socials, fent de corretja de transmissió en ambdós sentits de les reivindicacions i sol·licituds dels agremiats per una part, i de les notícies i ordenances que afecten el sector amb ajuts, subvencions, convenis col·lectius, i cursos de formació per l’altre.
  • L’obtenció de convenis de col·laboració amb l’administració pública i amb empreses de qualitat contrastada que ens facilitin el desenvolupament de la nostra feina, així com les millors condicions de compra pels agremiats de tots aquells productes i serveis vinculats al nostre segment d’activitat.
  • El desenvolupament d’iniciatives i projectes per dinamitzar, actualitzar, i dignificar el sector.
  • La disposició del Gremi com a «casa comuna», el lloc de trobada on l’agremiat pot adreçar-se per aportar els seus suggeriments, idees, queixes o problemes que permetin, mitjançant la força de tots, la solució o millora dels temes que afecten el nostre col·lectiu.

Memòries anuals


Comparteix!