Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Salutació del President

8 Novembre, 2016

david rodona

David Albert i Castellví

President

presidenciagremi@cuinescat.es

“El talent guanya partits, però el treball en equip i la intel·ligència guanyen campionats. (Michael Jordan)”

Benvolgut/da company/nya,

Iniciem un any i de nou hem de reprendre les nostres rutines i treballs diaris. El temps és implacable i no ens permet el més mínim descuit ni defalliment.

Continuem treballant per que la imatge institucional del Gremi estigui sempre  actualitzada, amb una visió amplia, innovadora i adaptada a les noves realitats economicosocials.

Els esforços realitzats en els anys anteriors han començat a fructificar en accions concretes encaminades a aconseguir visibilitat i reconeixement

Així estem complint amb el compromís de construir un Gremi que permeti compartir experiències, coneixements i projectes i que, amb la força de tots,  obrim les portes a tots els nivells i promoguem projectes eficients i realistes.

Aquest any posarem en marxa la Certificació del Tècnic Professional en Reformes. que s’ha desenvolupat conjuntament amb TÜV, la Fundació laboral de la Construcció i PIMEC i serà una eina per afegir competitivitat i reconeixement al nostre sector.

Encara queda feina per fer i el Gremi necessita continuar creixent i enfortint-se. Per això cal que nous professionals s’integrin a la nostra entitat i que tots plegats hi participem intensament.

La Junta del Gremi i jo mateix ens posem a disposició de qualsevol agremiat que vulgui aportar idees, col•laborar d’una manera constructiva i contribuir a potenciar el nostre Gremi mitjançant sinèrgies positives.

Rep una cordial salutació.

David Albert i Castellví
President
presidenciagremi@cuinescat.es


Comparteix!