Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00

Salutació del President

8 novembre, 2016

Només des de la unitat de tots, aconseguirem una posició forta per als reptes del futur

Benvolgut soci i company,

David Alvert, president del gremi cuinescat i gerent de Refer Home
Sr. David Albert Castellví
President Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya.
presidencia@cuinescat.es

Comencem un nou any i fa necessari fer balanç del que deixem enrere, tal com vaig manifestar en ser escollit president, el passat mes de Maig, continuem en el procés d’aconseguir una imatge institucional actualitzada i forta, tasques que han estat en part desenvolupades sota el mandat de l’anterior presidència.

El Gremi va néixer al 1986, i al 2016 hem tingut el plaer de commemorar el 30è aniversari de l’Entitat amb gran presència de tots nosaltres en l’acte de celebració del mes de Novembre.

El Gremi no només representa, sinó que defensa i promou els interessos econòmics, socials, professionals, i culturals de tots nosaltres davant les entitats privades i públiques.

També fomenta la solidaritat de les empreses agremiades, promocionant i creant serveis comuns de naturalesa assistencial.

Actualment ens trobem davant un entorn altament competitiu i dinàmic, on les organitzacions han d’afrontar contínuament nous reptes. Sabem que el client té molt on triar, amb això podem combatre, però la competència envers l’intrusisme és molt dura (és una lluita amb un clar desavantatge), encara que estic convençut que ho podem revertir.

Està en les nostres mans, en la unió, poder transformar: Diàleg, Pacte i Acció.

Hem de continuar anant junts en tot allò que ens afecta a tots.

Les funcions del nostre Gremi també han evolucionat, sempre intentant mantenir el lideratge i el dinamisme que han estat els seus signes d’identitat.

Un lideratge que ara s’orienta a ajudar les empreses a competir en les millors condicions possibles.

Per la nostra part, al final d’any, varem iniciar el repte de crear el pla de màrqueting del gremi de Cuines, Banys i Reformes amb l’objectiu de disposar d’una visió de la situació actual a nivell extern i intern que ens dotarà de la informació necessària per a la presa de decisions i elaborar un pla de desenvolupament a mig termini que enfoqui l’estratègia del Gremi cap a l’èxit.

Volem que el Gremi serveixi als interessos dels socis i augmentem la visibilitat i la capacitat d’assolir els nous reptes amb més agremiats.

Estem posant els fonaments per a iniciar una nova etapa i que ens queda molt camí i treball per fer.

És per això, que us agraïm la vostra implicació en defensa dels interessos del sector i us convidem a aprofitar els avantatges que disposeu des del Gremi.


Comparteix!