Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Salutació del President

8 novembre, 2016

david rodona

David Albert i Castellví

President

presidencia@cuinescat.es

 El nostre repte és ser més eficaços i millor valorats.

Benvolguts companys/es,

Primer de tot, des del Gremi, volem adreçar-vos els millors desitjos per aquest Any , que esperem estigui ple d’èxits compartits.

L’any que deixem enrere ha estat ple de variades accions, activitats i reunions que hem impulsat sempre amb la intenció d’enriquir l’experiència professional de tots els qui formem el Gremi.

La situació econòmica viscuda en els darrers anys està capgirant i sembla que aquesta tendència de millora es veu confirmada, malgrat la incertesa dels últims mesos la tranquil•litat del país és necessària per a la millora de
l’economia i el nostre col•lectiu.

El nostre sector mou un volum de negoci de més 15.200 milions d’euros i s’espera un increment promitg aproximat del 6% en el 2018 a tot l’Estat (Dades de l’Observatori 360o de l’Habitatge i la Reforma en la Llar, realitzat per Arthursen per a Andimac)

Des del Gremi considerem necessari conscienciar als propietaris i a les Administracions Públiques, que més enllà del turisme o el sector de l’automòbil tenen en la reforma una eina per a la recuperació econòmica.

Les reformes guanyen també protagonisme en el mercat immobiliari en el qual s’ha incrementat tant la venda com el lloguer de l’habitatge existent.

Aquestes millores que s’aprecien en el nostre col•lectiu no han de fer-nos oblidar que es mantenen algunes circumstàncies de fragilitat en els preus, afavorits per l’instrusisme, per això, aquest any iniciarem el camí en la creació de l’Acreditació del Professional de la Reforma d’Interiors que ha estat requerida per tots nosaltres. Per a l’exercici 2018 el Gremi renovarà la seva imatge, gràcies a l’acord amb la Escola de Disseny La Llotja.

La línia d’actuació a seguir durant aquest 2018 estarà centrada en l’impuls del nostre sector i de tots nosaltres, els professionals que ens dediquem a les Reformes.

Rep la nostra millor abraçada

David Albert i Castellví
President
presidencia@cuinescat.es


Comparteix!