Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Borsa de treball

15 novembre, 2016

Posem en contacte a professionals que busquen feina amb agremiats que necessiten personal.

La Borsa de treball en línia del Gremi és una eina pensada per facilitar el contacte entre les persones en situació de recerca activa de feina i les empreses del sector que volen incorporar personal.

Garantim la màxima confidencialitat en el tractament de les dades i l’acompliment de la normativa legal en matèria de protecció de dades.

SUBVENCIONS A LA CONTRACTACIÓ

  • Subvenció per a la contractació de joves professionals

El Gremi, a través de PIMEC i amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa, per quart any consecutiu, el programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES, que ofereix una subvenció a les empreses que contractin joves.

  • Programa 30 Plus

Tens pensat incorporar nou personal a la teva empresa? PIMEC, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa de nou el programa 30 Plus que subvenciona la contractació de nous treballadors/es.

Contracta treballadors abans de l’1 de juliol de 2018 i rep fins a 6.369,30 € de subvenció.

  • Ajuts per a la contractació de majors de 45 anys

Foment de la Incorporació de persones majors de 45 anys al Mercat de Treball

Amb l’objectiu de millorar i afavorir la contractació de persones en situació d’atur, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ofereix a les empreses una subvenció per la contractació laboral de persones en situació d’atur (mín. 6 mesos) i majors de 45 anys, amb una durada mínima de 6 mesos, i formalitzats entre el 5 de setembre i el 15 de novembre.


Comparteix!