Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Audiovisual per la teva empresa

20 Febrer, 2019
Tots els Professionals Agremiats disposen de condicions exclusives i amb un preu excepcional, negociades des del Gremi com a col·lectiu

Volem donar cobertura en els aspectes audiovisuals de la teva empresa.

Entre aquests estan fer-li un vídeo corporatiu, un canal de YouTube, fotografia de producte i corporativa, vídeos i fotos amb Dron i un llarg etcètera de serveis que estem segurs seran del seu interès.

VIDEO CORPORATIU

La millor manera de promocionar la teva empresa/producte

El material audiovisual suposa ja el 78% de tot el contingut que es consumeix en la xarxa. 100 milions d’internautes consumeixen vídeo diàriament. 9 de cada 10 veuen els vídeos de les marques que segueixen i el 65% d’ells acaba visitant la seva web. Gairebé la meitat dels usuaris d’Internet de 25-54 anys comparteixen vídeos online que ocupen ja el 50% de tot el trànsit mòbil. En 2018 suposarà el 84% de tot el trànsit en Internet. Suposem que amb això que acabes de llegir, ja veus la importancia de tenir un vídeo per a la teva empresa.

FOTOGRAFIA

El poder d’una fotografia ho canvia tot, no et quedis sense ella.
Segons aquestes dades és de vital importància per les empreses disposar de fotografies i vídeo de qualitat dels seus productes/serveis

Des de Gremi, hem aconseguit per tots els nostres associats el 10% de descompte sobre les tarifes de Ruben Gabelli en l’àmbit audiovisual, tant fotografies com vídeo.

Condicions Escecials:

Contingut especial per a professionals agremiats.