Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Convenis amb empreses

29 Juny, 2017

Convenis amb empreses relacionades directament amb la teva professió perquè et beneficiïs de tarifes i avantatges preferents.


Existing Users Log In
   

+Reglament Europeu de Protecció de Dades

El proper 25 de maig es començarà a aplicar el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.
Les sancions previstes poden ser econòmiques i operatives.

Podem ajudar-vos en aquest procés gràcies al nostre col·laborador

logo elyson

+ Marbres i Granits

Subministrament, la manipulació i la instal·lació de tot tipus de marbres, granits, pissarres o pedra maresa (tant nacionals com d’importació) i materials compactes en quars d’última generació. Son distribuïdors de marques de gran prestigi, com podem ser SILESTONE, COMPAC, CAESARSTONE

tarifes part 1 / tarifes part 2 / condicions agremiats


logo DECMAR VALLÉS

+ Disseny 3D

Intericad Lite és el software professional de diseny d’interiors més ràpid del mon. Permet crear imatges  3D amb qualitat foto-realista de forma senzilla, en un temps rècord i sense  necessitat de coneixements  previs.

Podreu generar qualsevol ambient en minuts  obtenint fàcilmente planols en 2D, perspectives 3D, plantes, alçats, seccions, panoràmiquess, vídeo.

Amb aquesta eina podreu reduïr costos i millorar en eficiència i competivitat.

Si la adquiriu a través del Gremi obtindreu descomptes i avantatges.


software intercd

+ Alumini, finestres, persianes

Alunova 2000 SL, és una empresa dedicada a la fabricació i distribució de tancaments i  estructures basadas en la fusteria d’alumini, destinades a la rehabilitació d’habitatges i la edificació de noves obres.
Els agremiats gaudireu de la millor oferta en tots els seus productes.

 

alunovalogo

+ Electrodomèstics

Candelsa és una empresa distribuïdora majorista especialista en electrodomèstics que engloba a las ensenyes Confort i Tien 21 a Catalunya, Illes Baleares i Aragó, amb 43 anys d’experiència, un volum de facturació anual de 60 milions d’euros + IVA (cost botiga) i una superfície logística de 12.000 m2 operativa 24h.

logoCANDELSA_HQ

+ Materials clima

IRSAP és, des de 1963, líder en la producció de Radiadors Decoratius® “I termoarredatori®” en acer d’ alta qualitat. Són productes de qualitat, amb disseny, durabilitat i alt rendiment.

Els radiadors i tovallolers s’adapten perfectament a qualsevol tipus d’instal.lació i són compatibles amb totes les canonades.

Irsap

+ Distribuidors de materials elèctrics, sanejament

Gràcies a l’acord de col·laboració entre TECLISA i el GREMI DE CUINES, BANYS I REFORMES DE CATALUNYA posem a la seva disposició un conveni que us permetrà unes condicions especial a més d’un ràppel anual.z


 

Gràcies a l’acord de col·laboració entre SAUNIER DUVAL i el GREMI DE CUINES, BANYS I REFORMES DE CATALUNYA podreu obtenir un retorn anual a través del GREMI de tots els productes SAUNIER DUVAL que adquiriu a qualsevol distribuidor

+ Fals sostres, alumini i tanques

MUNTATGES SAEM és una empresa dedicada a la instal·lació de fals sostres d’alumini, dirigida per un grup de professionals, amb una antigüitat en el sector en mes de 10 anys.

Està constituïda per instal·ladors experimentats, que li assessoraran en tot moment.

logo

+ Distribució de ceràmica, paviments / Materials per a la contrucció

+ Instal·lador Autoritzat – Assessorament

Els agremiats trobareu assessorament tècnic gratuït telefònic en tot allò referent a instal.lacions, de 8.00h a 20.00h, a més gaudireu d’uns preus especials  d’instal.lador autoritzat amb àmplia experiència en obres de reformes.

instel comfort

+ Parquets

PARQUET LLOBREGAT, S.L. és una empresa especialitzada en el subministre i instal·lació de parquets i paviments laminats amb gran experiència en el sector.

PARQUET LLOBREGAT disposa d´una exposició permanent i magatzem a Cornellà de Llobregat, disposant d´un equip propi d´ instal-ladors especialitzats en la col-locació de parquet, instal·lació de tarimes, polits i envernissats de parquets. També som especialistes en restauració de parquets de tots els formats.

S’encarreguen d’ instal·lar i restaurar parquets en tota l´ àrea d´ influència del Baix Llobregat i Barcelona.

parquet-logo

+ Tour virtual, webs i xarxes socials

Si no hi ets, no existeixes. Fes que els teus clients et trobin fàcilment a Google Maps i facin un Tour Virtual pel teu establiment.

logo google street

+ Prevenció i salut

El Gremi te un conveni amb SPASS, empresa de serveis de prevenció aliè en seguretat i salut degudament acreditada que us oferirà el millor preu i servei.

SPASS proporciona  la documentació  requerida  en el Pla de Prevenció de Riscos Laborals,  per tal de facilitar  el  compliment de  les responsabilitats  que  la  normativa vigent deriva sobre l’empresari.

logo_spass_es

+ Targeta resident / comerciant

+ Aparcament

+ Logística i transport

+ Serveis Jurídics Gestoria

+ Serveis informàtics