Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Finançament pels teus clients

29 Juny, 2017

Volem que puguis oferir les millors condicions als teus clients, per això, des del Gremi treballem amb les empreses liders en el sector del finançament.

Info!En aquesta pagina només podran descargar i obrir els enllaços les persones Agremiades.

1709 sabadell consumer

Gràcies a l’acord de col·laboració entre Banc Sabadell i el GREMI DE REFORMES D’INTERIORS CUINES I BANYS DE CATALUNYA posem a la seva disposició una eina per al finançament de les reformes dels seus clients finals, a través de Sabadell Consumer Finance, empresa pertanyent al Grup Banc Sabadell, amb la qual podrà oferir als seus clients quotes a la seva mida.

 + info SABADELL CONSUMER 

1709 info logo evo

Gràcies a l’acord de col·laboració entre EVO Finance i el GREMI DE REFORMES D’INTERIORS, CUINES I BANYS DE CATALUNYA t’ajudem a desenvolupar el teu negoci i t’oferim diferents fórmules de Finançament per als teus clients amb condicions especials pels professionals agremiats.

 + info EVO FINANCE

1709 logo-cetelem_2

Gràcies a l’acord de col·laboració entre CETELEM i el GREMI DE REFORMES D’INTERIORS ,CUINES I BANYS DE CATALUNYA podreu obtenir els crèdits de distribució que us permetran als establiments proposar als clients una forma de pagament alternativa i atractiva. CETELEM és una entitat bancària especialitzada en la concessió de crèdits al consum.

 + info CETELEM

Existing Users Log In