Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Productes Sanitaris, Clima, Lampisteria i elcectrodomèstic

5 Febrer, 2018

Volem que puguis oferir les millors condicions als teus clients, per això, des del Gremi treballem amb les empreses líders en el sector de materials específics.

Info!En aquesta pagina només podran descargar i obrir  els  enllaços les persones Agremiades.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre TECLISA i el GREMI DE teclisa-logo-2CUINES, BANYS I REFORMES DE CATALUNYA posem a la seva disposició un conveni que us permetrà unes condicions especial a més d’un ràppel anual.


+ info


Info!En aquesta pagina només podran descargar i obrir els enllaços les persones Agremiades.

geberit catalonia 3Gràcies a l’acord de col·laboració entre Catalonia Ceramic i el GREMI DECUINES, BANYS I REFORMES DE CATALUNYA posem a la seva disposició un conveni que us permetrà unes condicions especials en productes Geberit.


condicions agremiats

Tarifa 2018 El Baño Geberit

Tarifa 2018 Recanvis Sanitaris Geberit

Tarifa 2018 Sistemes Sanitaris Geberit

logoCANDELSA_HQCandelsa és una empresa distribuïdora majorista especialista en electrodomèstics que engloba a las ensenyes Confort i Tien 21 a Catalunya, Illes Baleares i Aragó, amb 43 anys d’experiència, un volum de facturació anual de 60 milions d’euros + IVA (cost botiga) i una superfície logística de 12.000 m2 operativa 24h.


Candelsa

Info!En aquesta pagina només podran descargar i obrir els enllaços les persones Agremiades.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre SAUNIER DUVAL i el GREMI DE CUINES, BANYS I  REFORMES DE CATALUNYA podreu obtenir un retorn anual a través del GREMI de tots els productes SAUNIER DUVAL que adquiriu a qualsevol distribuidor


 + info 

 

 

Irsap

IRSAP és, des de 1963, líder en la producció de Radiadors Decoratius® “I termoarredatori®” en acer d’ alta qualitat. Són productes de qualitat, amb disseny, durabilitat i alt rendiment.

Els radiadors i tovallolers s’adapten perfectament a qualsevol tipus d’instal.lació i són compatibles amb totes les canonades.  Fitxa  IRSAP – RHOSS CLIMA    + info tarifes 2018

Existing Users Log In