Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Subvencions a la contractació

28 Gener, 2019

Subvencions per fomentar l’ocupació de qualitat.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa aquest programa d’ajuts a la contractació per alleugerir les despeses que afronta la teva empresa a l’hora de realitzar noves contractacions i per fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat.
El Programa ofereix ajuts de fins a 12.000 euros per contracte, un import que varia en funció del perfil de la persona contractada, empadronada a Barcelona, i la seva jornada laboral.

Més informació

Programa 30 Plus

Tens pensat incorporar nou personal a la teva empresa? PIMEC, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa de nou el programa 30 Plus que subvenciona la contractació de nous treballadors/es.
Contracta treballadors abans de l’1 de juliol de 2018 i rep fins a 6.369,30 € de subvenció.

Més informació sobre el Programa 30 Plus

Projecte Inclou Futur

El Projecte Inclou Futur, ofereix un servei gratuït que inclou un acompanyament en el procés de selecció de la persona candidata, un assessorament per a les pimes en matèria de contractació i beneficis fiscals i socials, i un seguiment de la persona candidata al lloc de treball.

El projecte INCLOU FUTUR és un referent en la inclusió laboral de persones amb discapacitat, que s’adapta a les necessitats de tots els sectors i es pot aplicar a qualsevol territori. Ajuda les empreses a ser socialment responsables, facilitant el compromís social i la transmissió de valors com la diversitat i la igualtat d’oportunitats.

Més informació del projecte inclou futur

Ajuts per a la contractació de majors de 45 anys

Foment de la Incorporació de persones majors de 45 anys al Mercat de Treball amb l’objectiu de millorar i afavorir la contractació de persones en situació d’atur, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ofereix a les empreses una subvenció per la contractació laboral de persones en situació d’atur (mín. 6 mesos) i majors de 45 anys, amb una durada mínima de 6 mesos, i formalitzats entre el 5 de setembre i el 15 de novembre.

Més informació

Subvenció per a la contractació de joves professionals

El Gremi, a través de PIMEC i amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa, per quart any consecutiu, el programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES, que ofereix una subvenció a les empreses que contractin joves.

Més informació