Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Subvencions a la contractació

28 Gener, 2019

Subvencions per fomentar l’ocupació de qualitat.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa aquest programa d’ajuts a la contractació per alleugerir les despeses que afronta la teva empresa a l’hora de realitzar noves contractacions i per fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat.
El Programa ofereix ajuts de fins a 12.000 euros per contracte, un import que varia en funció del perfil de la persona contractada, empadronada a Barcelona, i la seva jornada laboral.

Programa 30 Plus

Tens pensat incorporar nou personal a la teva empresa? PIMEC, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa de nou el programa 30 Plus que subvenciona la contractació de nous treballadors/es.
Contracta treballadors abans de l’1 de juliol de 2018 i rep fins a 6.369,30 € de subvenció.

Subvenció per a la contractació de joves professionals

El Gremi, a través de PIMEC i amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa, per quart any consecutiu, el programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES, que ofereix una subvenció a les empreses que contractin joves.

Ajuts per a la contractació de majors de 45 anys

Foment de la Incorporació de persones majors de 45 anys al Mercat de Treball amb l’objectiu de millorar i afavorir la contractació de persones en situació d’atur, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ofereix a les empreses una subvenció per la contractació laboral de persones en situació d’atur (mín. 6 mesos) i majors de 45 anys, amb una durada mínima de 6 mesos, i formalitzats entre el 5 de setembre i el 15 de novembre.