meetingpoitn

Del 25 al 28 d’octubre, a Barcelona Meeting Point, Fira Immobiliària Internacional i Simposi més important d’Espanya. Dirigida al gran públic i al visitant professional. Serà el lloc ideal per realitzar contactes i negocis .

El Clúster Reform Point és un espai destinat a interrelacionar les  empreses vinculades al sector de les reformes, decoració d’interiors i rehabilitació d’habitatges i  locals comercials, amb els particulars i els altres actors del sector immobiliari

Serà la zona exclusiva per a empreses que es dediquen a les reformes, instal·lacions i rehabilitació d’habitatges, locals comercials i/o edificis.

Aquest anys pots estar present  a l’espai del Reform Point per tan sol 400 € + iva els quatre dies.

Modalitats de participació:

EXCLUSIU PER A EMPRESES AGREMIADES: 400 € + iva

Què inclou el preu?: Espai exclusiu dins de l’àrea exclusiva  central del Reform Point:

  • 1 endoll
  • 1 taula rodona 80 cm de diàmetre i 3 cadires –
  • despeses de Fira: neteja i consum elèctric
  • 1 roll up personalitzat
  • entrades gratuïtes

Què no inclou el preu? El personal

Document de solicitud

La previsió de l’espai és per a 10 empreses i les reserves es faran segons l’ordre d’arribada d’aquest document, juntament amb el comprovant de pagament

PROVEÏDORS DE MATERIALS I EMPRESES

3

Més informació:  Clic aquí

Per qualsevol dubte o consulta, truca al gremi: 934 517 446

TESTIMONIS

Les empreses de reformes que han participat en les anteriors edicions han dit:

INTE SYSTEM: “ Hemos tenido una acogida mucho mejor que la esperada, pues la captación de clientes ha sido notable y para ser nuestra primera vez en un evento de tal magnitud ha sido muy productivo.”

HOGARA: “Como empresa de arquitectura, interiorismo y reformas, para nosotros fue una oportunidad estar presentes en Barcelona Meeting Point, ya que nos permitió llegar a numerosos clientes inversores que buscaban inmuebles para adquirir y luego reformar. La afluencia de público muy interesante, te permite darte a conocer y llegar al cliente particular. Muy positivo.”

STANDAL: “Barcelona Meeting Point nos fue muy bien para ampliar contactos profesionales de agentes del sector, así como para darnos a conocer a través de distintos medios de comunicación presentes en la feria. También nos sirvió para conocer a nuevos clientes que pasaron por nuestro stand, tanto particulares como inversores. Seguro que volveremos”

RAS STUDIO :“De Reform Point hablamos, sinceramente, de un éxito muy estimulante para futuras ediciones. Hay unas necesidades reales que tiene el mundo inmobiliario y de la construcción, en general, a nivel de servicios y de valor añadido. Las empresas tenemos en Reform Point un marco inmejorable para ofrecer nuestro producto a clientes potenciales, inversores y a otras empresas y creo que la organización del Meeting Point hará bien en apostar por este clúster para futuras ediciones. Nosotros tenemos muy claro que intentaremos volver.”