Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Salutació del President

8 Novembre, 2016

David Albert i Castellví

President

presidenciagremi@cuinescat.es

“Siempre puedes ser mejor”

Tiger Woods.

Pertànyer a un Gremi dota a la teva empresa d’una imatge seriosa i professional.

Ens permet estar en contacte amb altres companys professionals del sector de les reformes d’interiors, i així formar una veritable xarxa, i obtenir un enriquidor intercanvi d’experiències i informació que ens ajuda a créixer i a aprendre dels altres.

La idea és formar un sector amb competència sana, sostenible, en un entorn de col·laboració i professionalitat, el qual ens donarà sens dubte, una millor imatge davant del consumidor.

El Gremi, davant el continu intrusisme de persones amb una escassa professionalitat, aconsella que sempre es recorri a les empreses agremiades amb oferiment de qualitat, responsabilitat i garantia

La informació que tenim, segons el experts, i contrastada amb la majoria de nosaltres, és la de que estem en un cicle d’expansió en el nostre sector, i malgrat no podem determinar la durada que tindrà,  som optimistes i cal fer que es tradueixi en un increment de la demanda i ens posicioni al mercat.

Per a ser competitius és vital la nostra preparació i formació, per això, des del Gremi hem liderat un dels projectes més potents i encoratjadors: el certificat de Tècnic en Reformes d’Interiors (TRI).

El TRI va dirigit a tots aquells professionals que ens dediquem a: la coordinació d’obres de reformes d’interiors; és a dir, aquells professionals que assessorem als clients, planifiquem els treballs, programem la contractació, ens encarreguem de la gestió econòmica i efectuem el seguiment i les correccions necessàries perquè els encàrrecs dels clients es duguin a terme amb la qualitat requerida i el termini marcat.

És la certificació que acredita el nostre coneixement i experiència davant el consumidor, l’Administració, entitats i amb reconeixement europeu.

La Junta Directiva, i jo mateix, us animem a col·laborar d’una manera constructiva i potenciar el nostre Gremi mitjançant sinèrgies positives.

Vull aprofitar per agrair a totes i a tots els membres de la Junta la seva qualitat humana i la dedicació sense cap altre interès que formar part activa en la millora del nostre sector.

Rep una cordial salutació.

David Albert i Castellví
President
presidenciagremi@cuinescat.es


Comparteix!