Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Subvencions a la contractació

28 Gener, 2019

Subvencions per fomentar l’ocupació de qualitat

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa aquest programa d’ajuts a la contractació per alleugerir les despeses que afronta la teva empresa a l’hora de realitzar noves contractacions i per fomentar l’ocupació a la ciutat.

El Programa ofereix ajuts de 5.000 euros per contractar persones en situació d’atur i empadronades a la ciutat de Barcelona. Els contractes han de ser d’un mínim de sis mesos (o indefinits) i a jornada completa.

Més informació

Projecte Inclou Futur

El Projecte Inclou Futur, ofereix un servei gratuït que inclou un acompanyament en el procés de selecció de la persona candidata, un assessorament per a les pimes en matèria de contractació i beneficis fiscals i socials, i un seguiment de la persona candidata al lloc de treball.

El projecte INCLOU FUTUR és un referent en la inclusió laboral de persones amb discapacitat, que s’adapta a les necessitats de tots els sectors i es pot aplicar a qualsevol territori. Ajuda les empreses a ser socialment responsables, facilitant el compromís social i la transmissió de valors com la diversitat i la igualtat d’oportunitats.

Més informació del projecte inclou futur

Programa 30 Plus

Tens pensat incorporar nou personal a la teva empresa? El programa 30Plus és una iniciativa innovadora en matèria d’ocupació, finançada pel SOC i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. Dona resposta a les necessitats de personal de les empreses mitjançant ajuts a la
contractació de persones en situació d’atur de 30 anys o més i empadronades a
Barcelona. Subvenció de fins a 1.050€/mes durant 9 mesos de contractació.

PDF sobre el Programa 30 Plus