Skip to main content Skip to search
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Salutació del President

8 Novembre, 2016

David Albert i Castellví

President

presidenciagremi@greincat.cat

Estimats amics i amigues,

Hem deixat enrere un any complex, la crisi sanitària ha donat pas a una situació d’inquietud social i amb conseqüències econòmiques com feia anys que no passava, un any on la tasca primordial del Gremi ha estat la d’acompanyar i ajudar als nostres professionals agremiats, i hem d’estar satisfets de la confiança que ens hem demostrat entre nosaltres.

Si bé és cert que el nostre sector d’entrada, no ha estat el més afectat per la pandèmia, ens ha donat l’oportunitat de demostrar el talent capacitant-nos per a evolucionar en aquests temps d’incertesa.

Ara, el Gremi ofereix serveis especialitzats on poder resoldre els dubtes i portar a terme activitats que permeten la millora de la competitivitat, es vetlla per a una informació adient i de qualitat pels professionals agremiats, promovent la formació professional del sector, assessorant sobre temes d’actualitat i interès com normatives en garanties, temes de caire fiscal, laboral o tècnics.

Treballem per a la professionalització de la nostra activitat per això continuem emprenent, per tercer any consecutiu, la certificació professional tant esperada de Tècnics en Reformes d’Interiors, que avala els nostres coneixements i la nostra experiència. Per això  ens hem d’exigir el convèncer a les administracions que aquest ha de ser un element de confiança pel consumidor i pels nostres clients, correspondre’ls amb la feina ben feta.

Tots aquells que formem part del Gremi compartim la convicció que ha de ser una entitat dinàmica i al servei dels professionals agremiats que vetlli pels interessos comuns.

Des de la Junta seguirem esforçant-nos per aconseguir les nostres reivindicacions sectorials, per a continuar tenint uns serveis gremials de qualitat que acompanyin a les nostres empreses, i continuar desenvolupant projectes que ens ajudin a ser més competitius.

Voldria escriure unes paraules d’agraïment a totes i tots els membres de la Junta Directiva per la seva tasca totalment altruista, sense ells i tot l’equip que ens acompanya, no seríem on som ara.

En nom de la Junta Directiva i del meu propi, us agraïm la confiança mostrada vers la nostra Entitat.

Comencem junts i juntes el nou any carregats d’il·lusió i de nous projectes.

 

Salut i felicitat. Cuidem-nos!

Rep una cordial salutació.

David Albert i Castellví
President
presidenciagremi@greincat.cat


Comparteix!