Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Salutació del President

8 Novembre, 2016

David Albert i Castellví

President

presidenciagremi@cuinescat.es

Benvolgudes i benvolguts,

Abans de res, un especial record per a totes i tots els companys i familiars que han patit o estant patint les conseqüències de la COVID-19.

Un any més, i ja en comptem 35 des de la creació del nostre Gremi.  La nostra activitat s’ha vist incrementada en els darrers anys amb l’objectiu d’oferir un millor servei i recolzament a l’agremiat. Això ens ha conduit a una consolidació que ens permet establir un canal directe d’interlocució amb l’administració.

Continuem amb el pla estratègic dissenyat, per tal d’assolir els objectius establerts. La societat està canviant a un gran ritme i des del Gremi volem acompanyar als professionals en aquest camí.  És per això que us animem a participar d’una forma activa sota la idea de que la suma de tots permet enriquir el coneixement col·lectiu.

Un dels pilars fonamentals d’aquest projecte, sens dubte és l’acció contra l’intrusisme i la nostra formació és la clau en això, amb la qual ens hem guiat per a elaborar la primera  i única Certificació Professional de Tècnic en Reformes d’Interiors TRI, dirigida a tots nosaltres, a tots els professionals que ens dediquem a la coordinació d’obres de reformes d’interiors; que assessorem, planifiquem, programem la contractació, ens encarreguem de la gestió econòmica, efectuem el seguiment i les correccions necessàries perquè els encàrrecs dels clients es duguin a terme amb la qualitat i el termini requerits. Certificació amb reconeixement europeu que acredita el nostre coneixement i experiència davant el consumidor, l’Administració i entitats i serà el que ens ha de distingir.

Ha estat un any en que l’adaptació a una “nova normalitat” ha significat canvis estructurals en la manera d’enfocar la nostra manera de viure, de treballar, de relacionar-nos a les nostres empreses i amb els nostres clients; en definitiva, d’un impacte sense precedents que està sacsejant la nostra forma de vida.

També ha estat un any de canvis al Gremi, des del mes de juliol i coincidint amb nova seu hem integrat els serveis professionals d’assessorament empresarial amb l’Assessoria del Gremi, Gremi – Geslex.

Aquesta és la nostra aposta de futur i de compromís de servei, i Presidir-ho és un honor i un privilegi que assumeixo amb il·lusió i amb l’enorme responsabilitat de saber que treballo en nom de tots els professionals que ens dediquem a les reformes d’interior.

Iniciem per tant un any que s’apropa inexorable, ple d’incerteses però també carregat de reptes il·lusionants. Sense cap mena de dubte prefereixo quedar-me amb les possibilitats, que son moltes, que amb la tristor d’un any per oblidar.

La nostra capacitat d’adaptació i de re-invenció ens fa sortir-nos-en, i és segur que ja han arrelat alguns dels costums que ens ha obligat a adoptar la COVID-19.

La força d’aquest Gremi és treballar com a col·lectiu, en conjunt, i per això us volem demanar la vostra col·laboració amb iniciatives, ja que qualsevol aportació ens servirà d’impuls i sempre serà benvinguda!!!

Aprofito l’ocasió per fer públic l’agraïment a tota la junta directiva que ha estat al capdavant aquests anys i, per descomptat, també a l’organització interna del Gremi i tota la gent que ha donat suport de manera activa, socis honorífics, proveïdors, col·laboradors, en definitiva, a tots aquells que d’una manera o una altra us heu involucrat en aquesta eina de representació per al nostre col·lectiu, que es el Gremi.

Aquí agafa tot el sentit el lema que teniu imprès al calendari: JUNTS FEM GREMI.

Mentre tant, esperem que aquest any ens puguem retrobar en persona i fer una abraçada no virtual.

Rep una cordial salutació.

David Albert i Castellví
President
presidenciagremi@cuinescat.es


Comparteix!