Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Assegurances professionals

29 Juny, 2017
Tots els Professionals Agremiats disposen de condicions exclusives i amb un preu excepcional, negociades des del Gremi com a col·lectiu

ribésalat
Mitjançant la corredoria d’assegurances Ribé y Salat, el Gremi us ofereix unes condicions exclusives i amb un preu excepcional, negociades des del Gremi com a col·lectiu.

Teniu a la vostra disposició una persona assignada específicament per resoldre els vostres dubtes com a professionals agremiats.

Condicions especials


cartell titol
Tens treballadors al teu càrrec ?

Saps que els convenis laborals obliguen a tenir una assegurança d’accidents i mort pel Treballador?

La no contractació d’aquesta assegurança, obligada pel Conveni Col·lectiu, és un incompliment de les obligacions de l’empresa amb els treballadors que pot ser considerat una falta molt greu, amb multa de 6.251 a 187.515 euros.

L’Assegurança  de conveni col·lectiu inclou les cobertures  de Mort i Incapacitat especificades en els Convenis Col·lectius, amb la garantia de constant actualització i la cobertura a tots els treballadors donats d’alta en el TC2  del centre de treball assegurat i, per tant, la tranquil·litat de saber que l’assegurança cobreix els  capitals pactats en el conveni laboral.

Amb el Gremi trobaràs el millor preu.

+Info:

Contingut especial per a professionals agremiats.

Accés Professionals Agremiats


ASSEGURANÇA RCAssegurança de Responsabilitat Civil

Quan feu una reforma, adquiriu unes responsabilitats civils/o penals derivades dels danys materials o personals que es produeixen durant el procés de les obres, tant a la pròpia obra com a tercers.

Per llei, esteu obligats a tenir una assegurança de Responsabilitat Civil que faci front a aquests danys.

Per ser més competitius, el Gremi us ofereix unes pòlisses de Responsabilitat Civil tant per als professionals com per a les seves empreses a preus molt avantatjosos. Són Pòlisses obertes: l’Assegurat contracta la cobertura per a totes les obres que realitzi l’empresa durant una anualitat. Aquesta pòlissa és renovable anualment.

L’assegurança del vostre establiment no cobreix la RC per les vostres obres.


+Info:

Contingut especial per a professionals agremiats.

Accés Professionals Agremiats


Assegurança per Baixa Laboral

cartell web

Com a professional que treballes pel teu compte cal que siguis previsor.
Una baixa laboral, per malaltia o accident, pot endarrerir els teus projectes. Nosaltres et protegim, davant d’una incapacitat temporal, amb l’assegurança líder del mercat.

El Gremi amb Ribé Salat t’ofereix una assegurança que s’ajusta a les teves necessitats amb el producte més competitiu del mercat en baixa laboral, élite-pm professional. Aquesta assegurança dona una àmplia i flexible cobertura per malaltia i accident:

  • en qualsevol malaltia no preexistent, inclòs cervicàlgies i lumbàlgies
  • en els accidents en motocicleta
  • en els accidents in itinere i fora del treball
  • en els accidents esportius, inclòs están federat (no professional)
  • fiscalitat interessant, deducció de 500€ (rend. profes. estimació directa)

+Info:

Contingut especial per a professionals agremiats.

Accés Professionals Agremiats

Disposem també d’altres productes amb unes cobertures més específiques com és malalties greus-pm, amb dós productes en unes condicions excepcionals per als professionals agremiats al  Gremi de cuines, banys i reformes de Catalunya.