Skip to main content Skip to search
93 451 74 46
De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00 i divendres de 9:00 a 15:00.

Subvencions a la contractació

28 Gener, 2019

Subvencions per fomentar l’ocupació de qualitat

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa aquest programa d’ajuts a la contractació per alleugerir les despeses que afronta la teva empresa a l’hora de realitzar noves contractacions i per fomentar l’ocupació a la ciutat.

El Programa ofereix ajuts de 5.000 euros per contractar persones en situació d’atur i empadronades a la ciutat de Barcelona. Els contractes han de ser d’un mínim de sis mesos (o indefinits) i a jornada completa.

Més informació

SUBVENCIÓ A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES DESOCUPADES DE SANT ADRIÀ DEL BESÒS

Empreses que tinguin la seva seu social o un centre de treball a Sant Adrià o a qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i que contractin persones aturades empadronades a Sant Adrià per un mínim de 6 mesos a mitja jornada. És subvencionable proximadament el 50% del cost salarial del
contracte laboral durant un mínim de 6 mesos i un màxim de 12. Del 17 de novembre de 2020 al 16 de
setembre de 2021, ambdós inclosos.

Més informació

SUBVENCIÓ A LA CONTRACTACIÓ: PROJECTES SINGULARS

PIMEC ha creat Projectes Singulars, una ajuda per contractar persones joves formades abans del 31 de juliol del 2021 i rebre un ajut equivalent a 6 mesos del Salari Mínim Interprofessional del 2021 (fins a 5.700 €).

Avantatges:

 1. Disposar de candidats de forma gratuïta.
 2. Acompanyament als joves per a la correcta adaptació al lloc de treball.
 3. Accés a una subvenció corresponent al Salari Mínim Interprofessional del 2021.
 4. Assessorament i gestió tècnica gratuïts en la sol·licitud i justificació de l’ajut.

Característiques:

 1. Formalitzar un contracte laboral d’un any.
 2. Jornada laboral a temps complet o parcial.
 3. Territoris on es desenvolupa el projecte: Barcelonès, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Catalunya Central, Baix Llobregat, Maresme i Girona.

Requisits principals:

 1. L’empresa o persona autònoma contractant ha d’estar ubicada preferentment a les comarques i territoris on es desenvolupa el projecte.
 2. No haver acomiadat cap persona treballadora del mateix perfil o categoria professional amb un acomiadament d’improcedent o nul, ni haver fet cap acomiadament col·lectiu, en els 3 mesos anteriors a la contractació.
 3. Garantir el manteniment de l’ocupació neta per evitar l’efecte substitució.
 4. Estar en compliment de la normativa legal vigent que afecti l’empresa.

Contracta joves formats en:

Persona de contacte:

Jonatan Guitart

jguitart@pimec.org

679 80 56 96

Més informació

Programa 30 Plus de Barcelona Activa

Tens pensat incorporar nou personal a la teva empresa? El Programa 30 Plus posa en contacte a persones de més de 30 anys en situació d’atur amb empreses que busquen incorporar personal, possibilitant l’accés al mercat laboral amb un contracte de treball de mínim 6 mesos. Les empreses participants rebran una subvenció de fins a 1.108,83€ al mes per contractes d’entre 6 i 9 mesos.

Dirigit a persones aturades de 30 anys i més, inscrites a l’Oficina de Treball com a Demandants d’Ocupació No Ocupades (DONO) i empadronades a la ciutat de Barcelona.

Poden participar empreses, autònoms/es, SCPs i Entitats Socials, ubicades a Barcelona ciutat i Barcelonès.

Enllaç al Programa 30 Plus

Programa 30 Plus de PIMEC

Contracta nou personal abans del 22 de juliol de 2021 i rep fins a 9.975 € de subvenció.
Tens pensat incorporar nou personal a la teva empresa? PIMEC, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa, per 5è any consecutiu, el programa 30 Plus que ofereix ajuts a la contractació de nous treballadors/es.
El nou treballador/a ha de tenir almenys 30 anys, un nivell formatiu baix (preferentment) i estar en situació de desocupació en el moment d’iniciar la relació laboral.

Els perfils professionals preferents en aquest programa són: personal d’administració, comerç i atenció al client, recepció, logística o manipulació.

L’empresa o persona autònoma contractant ha d’estar ubicada a Catalunya.

Persona de contacte: Laia Gómez
lgomez@pimec.org
Tel. 93 496 45 00

PDF al Programa 30 Plus